Anbefalinger

Tusind tak for din indsats med min Gibson Blueshawk! Ikke bare er den langt bedre end ny, du har givet mig spilleglæden på netop den guitar tilbage!Nu er det ikke mere en guitar jeg betragter som et fejlkøb, men en lækker guitar jeg nyder at spille på.

 

Jeg glæder mig over at det er en så seriøs guitar tekniker der vil tage sig af mine guitarer.

 

Erik Boldrup

 

 

"Tak for dit fantastiske arbejde på min Fender Stratocaster.Jeg har meget svært ved at tro, at det eneste du har lavet ved den er en båndslibning. Det er som at have fået en helt ny guitar. Ikke alene ser det flot ud, men der er også blevet helt fantastisk at spille på. Meget professionelt arbejde.

Det er helt sikkert ikke sidste gang du kommer til at vedligeholde mine guitarer".

Knud Brix

”Mirakler klares mens De venter; det umulige tager lidt længere tid”. Det motto burde stå på døren til værkstedet, for sådan oplevede jeg restaureringen af en (formentlig) 50 år gammel Höfner jazzguitar, der ganske vist på afstand så pragtfuld ud, men som i den grad krævede en både kærlig og kyndig hånd for at blive spilleklar. Her bliver min guitarsamling vedligeholdt i fremtiden.

John Jacobsen

“I’VE GOT BLISTERS ON MY FINGERS”.....Nej, så galt er det heldigvis ikke, men jeg har spillet rigtig meget på min Jorma Kaukonen Riviera, siden jeg hentede den på dit værksted.

Du har simpelthen sat den så perfekt op, at den er meget, meget svær at lægge fra sig igen, og planingen har givet halsen den helt rigtige balance. Nu minder den om min 50 års jubilæums Strat, der har en ahorn-hals, som er svær at matche.

Og du havde helt ret mht. actionen, som jeg troede var for lav, da jeg prøvede den uden strøm, Der er ikke antydning af buzz, når den spilles elektrisk, og strengene ligger bare så lækkert lavt, at det er en fornøjelse.

Hvad er det forresten for nogle strenge, du har sat på ? – de har en rigtig god klang og feel. (Ernie Ball 2221, red.)

Så endnu en gang tak for suverænt håndværk

Carsten Marcel

"Jeg fik anbefalet Åke som guitarreparatør for omkring 15 år siden og har benyttet ham lige siden. Han er ikke billig, men han er god. Han lægger ligeså meget omhu og præcision i en billig fjernøstlig Stratkopi, som i en amerikansk årgangsguitar. Jeg kan på det varmeste anbefale Åke, og så er han rigtig sød, "selvom han er svensk".

Ole Berg

"Foruden at være et særdeles kærligt menneske er Åke en fandens dygtig mand. Det der tænder mig mest ved Åkes kunst er, at han formår at formidle både sin egen og kundens ”soul” ind i arbejdet med instrumentet."

Respekt fra Tao Højgaard

Åke is a master, an artist with soul, precision, intelligence and integrity. I trust him with my instruments so I don`t need to say more as that pretty much says it all.

OK, one more thing: It`s always a pleasure to be in his company.

Billy Cross

"Jeg har været tilfreds kunde hos Åke i snart 15 år og har altid følt mig total tryg ved det arbejde han har udført på mine guitarer. En ny (eller gammel) guitar har aldrig været helt køreklar for mig, før den har været en tur igennem Åkes hænder."

Tim Christensen

”Åke Nathorst Westfelt er for mig som en fantastisk samarbejdspartner. Med sin fuldstændigt inkarnerede kunnen inden for sit felt, løser Åke alle udfordringer, som jeg kan finde på at sætte ham overfor. Når jeg afleverer et instrument hos Åke er jeg fuldstændig tryg, og det er en forventning som altid er blevet indfriet, og mere til: For Åke laver ikke kun de ting jeg selv er opmærksom på, han spotter og udbedrer en masse andre ting, der til sammen gør et genstridigt instrument helt perfekt. Det skaber stor glæde. Alle mine guitarer får med jævne mellemrum ”The Åke Treatment”, og tak for det!”

David Kampmann

"Se her en en mand der aldrig piver, når man endnu engang står med en gammel sag, med “spiral” hals, smadret vibratorarm og gode gamle pickupper fra 1938 der bare lige trænger til en kærlig hånd!!!

Jeg spiller på nogen, efter min mening usædvanligt lækre guitarer takket være Åke - og det sørger han for jeg bliver ved med! Man sender jo heller ikke sine børn til en kvaksalver – vel...? He´s the man!!!"

Dicte

"I de mere end 10 år jeg har brugt Åke til at reparere og justere mine strengeinstrumenter har jeg kun haft én ting at klage over, nemlig, at det har været svært at stille sig tilfreds med andre! Jeg opfatter Åke som en sublim kunstner indenfor sit felt; han er dygtig, dedikeret og kompromisløs, og jeg har 110% tillid til ham."

Asger Johannes Steenholdt

"Guitarer er jo nogen gange nogle sarte sjæle og jeg kom da også en dag i den situation at min elskede guitar knækkede halsen. Jeg henvendte mig til Åke og aldrig har jeg set et smukkere stykke håndværk udført. Ja jeg kunne faktisk ikke se den havde været i stykker overhovedet. Så jeg vil varmt anbefale at sende din guitar til Åke, både når det er gået rigtigt galt men sandelig også når den bare skal justeres eller finpudses så den bliver som ny igen. Ja måske endda bedre end som ny."

Pushkar

 

 

"Et ophold hos Åke med opsætning, opstramning og planing forvandlede min Gibson Les Paul Custom Classic fra god middelklasse til Spitzenklasse!

Anbefales alle "trætte" guitarer!"

 

Jesper Gammelgaard

"Åke er en førsteklasses guitarreparatør. Han udfører sit håndværk med en Zen-buddhistisk mesters omhyggelighed, dedikation, præcision og kærlighed. Tillige er han en kunstner i særklasse, der - hvis han får muligheden og ideoplægget - kan optimere dine guitarer til det ekstreme. Det har han gjort med mine".

Jacob Rose Moth

Praise: "Jeg kan kun sige, at jeg er kommet til Åke med mange specielle "off-the-wall" opgaver. De er alle til hobe, ALLE blevet løst til UG! Skæv bouzouki-hals, nye bånd på akustisk Harmony, istandsættelse af perlemorslæsset mandolin fra 1917: no problem! Det kan Åke klare. Det koster, men det holder til gengæld!!"

Henrik Liebgott

Jeg har været kunde hos Åke i snart 15 år, og han har vedligeholdt og udført reparationer på mine guitarer i al den tid. Jeg kender Åke som en kompetent, grundig og pålidelig mand - han er simpelthen en af de dygtigste i sin profession.

Allan Gade

 

"Jeg har flere gange haft Åke til at justere og tjekke mine vintage guitarer op, det har altid været super prof arbejde og jeg har ikke brugt andre siden jeg opdagede ham".

Mika Vandborg

 

"Jeg har kendt Åke siden midten af 80’erne. Med få undtagelser har Åke haft fingrene i alle mine guitarer, og omfanget af opgaver har varieret. Der er blevet monteret Floyd Rose (der er blevet afmonteret Floyd Rose...), ombåndet, justeret og repareret når noget er knækket eller flækket. Han får en middelmådig guitar til at blive god, og en god guitar til at blive fantastisk! Og så bliver man i godt humør af at tale med ham...."

Sven Madsen

 

”Åke er faktisk den eneste, som får lov at justere mine guitarer. Kvaliteten af hans arbejde er altid i top og det er altid færdigt til tiden – ofte endda før. Jeg kan kun anbefale Åke til andre med guitarproblemer.”

Christian Warburg

 

"Åke er en sand mester i guitarservicering. Alle de ting han har lavet for mig, hvad enten det har været deciderede reparationer, eller bare vedligholdelse af mine instrumenter, har været klasse AAA+"

 

Perry Stenbäck

 

 

"Ros til et geni ;-)

 

Jeg har de sidste 15-20 år fået justeret og repareret alle mine guitarer hos Åke. Altid og uden undtagelser, bliver alle guitarer behandlet med en nænsomhed og præcision man ikke finder lige i DK.

Intet problem er for lille, og ingen opgave er for stor. Det er en sand fornøjelse at træde ind ad døren og mærke at man er velkommen og ønsket.

Tusinde tak til dig, Åke, for dit fantastiske arbejde og din måde at være på.

Ha' det smukt til vi ses igen :-)"

Bjarke Nilsson

Guitar-tech.dk · Åke Nathorst Westfelt · Brolæggerstræde 14A, 1. · 1211 København K · Telefon 53521251